Időpont kérése
Kérdések-tanácsok Időpont kérése

Gengigel

Sajnos napjainkban egyre többen küzdenek ínybetegséggel.

Ennek okai különbözőek lehetnek, viszont egy új hialuronsav alapú készítménnyel a probléma teljes mértékben megszüntethető.

 

A Gengigel egy újonnan előállított, az íny regenerációjára kialakított segédeszköz, ami fogínygyulladás, fogágybetegség, afták és a sérült fogíny kezelésére ajánlott.

Használatával megvédheti a nyálkahártyát a fertőzésektől és csökkentheti az ínyvérzést, duzzadást.
Különösen ajánlott műtétek után, ugyanis hatóanyagainak köszönhetően serkenti a fogíny regenerációját és ezzel elősegíti a gyógyulást.

A Gengigel hialuronsav alapú, biotechnikai eljárással előállított orvosi segédeszköz, amely a hialuronsav magas minőségét és tisztaságát biztosítja. A Gengigel hialuronsav formulát tartalmaz, mely azonos a természetes hialuronsavval és az egészséges fogínyben található.
Használata teljesen biztonságos mindenki számára. Ellenjavallata, nem kívánatos mellékhatása, interakció más gyógyszerekkel nincs. Használata különösen javasolt azon embereknél, akiknél magasabb a hialuronsav szükséglet, mint pld. várandós nők, idősebb emberek, gyermekek és dohányzók.

Jelenleg 4 féle kiszerelésben kapható!

Gél
A gélben a legmagasabb a hialuronsav tartalom, ezért heveny gingvitis (fogínygyulladás) és paradontitis (fogágybetegségek) esetén javasoljuk.

Spray
A spray praktikus házon kívüli használatra, pl. irodában, vagy autóban. Felvitele könnyű a szájüreg nehezen hozzáférhető részeire is, vagy a fájó területekre.

Szájöblögető oldat
A Gengigel oldat a szájüreg megelőző jellegű ápolására alkalmazható, a mindennapi szájhigiénia részeként. Javasoljuk azoknak is, akiknek a fogprotézis vagy fogszabályzó miatt irritált íny okoz gondokat.

Gengigel Baby
Továbbá gyermekek számára hatéves korig a Gengigel megfelelő formája a Gengigel Baby áll rendelkezésre. Csecsemőknél az első tejfogak kibújásakor, gyermekeknél a fogíny és a fogínyszövet megbetegedései első tüneteinél javasoljuk.

Vissza