Időpont kérése
Családi kedvezménygyűjtő program Időpont kérése

Tájékoztató

Praxisom során többször találkoztam azzal az emberi áldozatkészséggel, melynél saját egészségéről is hajlandó lemondani egy szülő, egy házastárs, hogy gyermekének vagy párjának, szerettének a fogászati kezelését biztosítsa.

Sokszor az anyagi megfontolások is szerepet játszanak, illetve egy összetettebb beavatkozás elvonja a figyelmet a másnál jelentkező, jelentéktelenebbek hitt problémáról.

Ilyenkor hajlamos azt mondani egy szülő, hogy „nem baj, érzékeny a fogam már egy ideje, de a gyermekem mosolya fontosabb!”, vagy egy nyugdíjas korú páciens inkább megpróbál együtt élni a fogászati panaszával, mert úgy érzi, társának nagyobb szüksége van egy beavatkozásra.

Természetesen érthető ez a fajta mérlegelés, de egyben el is szomorít a dolog, valahányszor találkozom vele.
Ezért arra gondoltam, szeptembertől bevezetjük fogászatunkon a ’Családi kedvezménygyűjtő programunkat’, mely segítségével gyűjthetővé és átruházhatóvá válnak a kedvezményeink családtagok között.

A sürgős esetben vagy ajándékozási célra is felhasználható kedvezményekkel remélhetőleg tudunk segíteni régi és új pácienseinknek, tudunk könnyíteni dolgukon, hogy a fogászati problémák megoldása senkinek se legyen mérlegelés kérdése.

2016. október 15.
Dr. Hátsági-Horváth Miklós
a Dr. Hátsági implant Fogászat vezető fogorvosa, tulajdonosa

A családi kedvezmény program 2018.december 31.-én visszavonásra került!

Nyilatkozat letöltése


Családi kedvezménygyűjtő program - felhasználási feltételek

a kedvezménykártya kiváltása:

 • Egy kedvezménykártyára maximum 8 fő regisztrálható, és egy személy egyszerre csak egy kártyán lehet regisztrálva. Ettől eltérő esetben, illetve minden további szabályszegés esetében a kártya érvénytelenné válik és töröljük róla a kedvezményeket.
 • A kedvezmények a kedvezménykártya kiállítását követő egy évben használhatóak fel. A kártyán gyűjtött kedvezményösszegnek felső korlátja nincs.
 • A kedvezménygyűjtő kártyán regisztrált személyek egymásra szabadon átruházhatják a kedvezményüket, a kártyán történő regisztrációval és adataik megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy kedvezmény igénybevételekor a kártyát felmutató személy végszámlájában érvényesítsük a kedvezményt. A kártyán szereplő kedvezményezettek regisztrációjához szükséges nevük, lakcímük, személyigazolvány számuk és aláírásuk megadása.
 • Minden, a Fogászaton igénybe vett kezelés végösszegéből 10% kerülhet kedvezményként a kedvezménykártyára, a kedvezmények forintban kerülnek rögzítésre.
 • A kártya csak megfelelően kitöltött regisztrációs és adatkezelési lappal válik érvényessé.
 • A Családi kedvezménygyűjtő program nem vonható össze a Fogászat más akciójával, kedvezményével.
 • A kártya kiállításakor kerülnek rögzítésre a kedvezményezettek. Utólagosan a kártyához további kedvezményezette(ke)t nem lehet hozzáadni.

 

a kedvezmények érvényesítése:

 • Azon kezelésből nem kerül jóváírásra kedvezmény, melynél érvényesítésre kerül korábbi, a kedvezménykártyán gyűjtött kedvezmény.
 • A kedvezmények beváltásakor a fennmaradó, fel nem használt kedvezményből visszaadni nem áll módunkban, ugyanakkor a fennmaradó rész másik alkalommal, másik kezelésnél továbbra is igénybe vehető. A kedvezmények készpénzre nem válthatóak be.
 • A kedvezmény a Fogászat ajándékutalványaira is beváltható. Ebben az esetben az ajándékutalványokra vonatkozó szabályok válnak irányadóvá.
 • A kedvezmények beváltásakor a kedvezményezett köteles bemutatni személyigazolványát adatellenőrzés céljából.

 

A változtatás jogát fenntartjuk! A kedvezmények a program visszavonásáig érvényesek.

2016. október 15.
Dr. Hátsági Implant Fogászat

Családi kedvezmény program érvényessége 2018.december 31.